Best standards business & comfort

Blog Hotel Bordeaux

Hotel Bordeaux
Stage – Nice dining, de la idee la proiect
18 nov.

Stage – Nice dining, de la idee la proiect

8 ani de idei, proiecte, invenții și multă dăruire. Aceasta ar putea fi, pe scurt, povestea restaurantului din Galați, Stage – Nice Dining. Dar o poveste are început, cuprins și încheiere. Povestea lor nu se încheie, contnuă în fiecare zi mai bine.

Se spune că excelența culinară izvorăște din longevitatea expertizei. Totuși, aceasta nu are limite atunci când intervine pasiunea. Când un bucătar pune suflet în bucate devine unul de nestăvilit atunci când vorbim despre a oferi un răsfăț culinar în fiecare zi.

La restaurant Stage Galați, echipa e dedicată continuu în a răsturna orice prejudecată despre arta culinară specifică unui restaurant cu meniu a la carte’ asigurând o îmbinare armonioasă a gătitului clasic cu un plating modern, fără rabat de la frumos și ingrediente naturale sau așa cum îi place lui Bogdan Ivanov – executive Chef, să spună, „punem mult suflet și pasiune în bucate la Stage”.

Nu putem să nu menționăm și lucrurile care fac experiența clienților mai frumoasă, în tandem cu meniul diversificat. În timp ce savurați un mic dejun copios, sănătos și, poate, vegan sau franțuzesc, vă puteți bucura și de priveliștea panoramică pe care v-o oferă restaurantul. Culorile cu care este împodobit restaurantul binedispune și relaxează până și cel mai tensionat om.

Atunci când te așezi la masă este important să savurezi ce ai în farfurie. Este demonstrat de specialiști că mâncarea ne face fericiți. Și când vezi și mănânci așa bunătăți… este imposibil să nu te simți fericit și bine.

Și pentru că tot vorbim despre restaurant și mâncare, este bine de știut că în meniu se regăsesc preparate pentru toate gusturile. De la vita pe plită încinsă, care a și consacrat restaurantul, până la pastele gătite într-un mod inedit și preparatele vegane, care îți încântă nu doar papilele gustative, ci și privirea.

Printre preparate se regăsesc mușchi de vită pe piatră încinsă, frigărui de berbecuț, piept de rața cu sos de portocale, risotto cu trufe, creveți katsu, paste carbonara, tagliatelle cu trufe sau creveți, pastramă de purcel, fructe de mare… și lista continuă cu rețete care mai de care mai arătoase și mai gustoase.

O veste și mai bună atât pentru clienții fideli, cât și pentru cei care își doresc să devină proprietari ai unui astfel de restaurant este că Stage deține și franciză. Așadar, dacă vrei să pui bazele unui restaurant și nu știi de unde să începi, echipa Stage te va sprijini pe tot parcursul procesului.

Lăsați un comentariu