Best standards business & comfort

Evenimente

Eveniment sau servicii personalizate, la Hotel Hordeaux clienții noștri beneficiază de personal pregătit, atenție la detalii și calitate business standard. Echipa BORDEAUX este mereu la dispoziția dumneavoastră, gata să vă sară în ajutor și să facă în așa fel încât evenimentele să fie unele de neuitat.

Servicii

Servicii

Servicii profesionale personalizate conform cererii clienților și atenție la detalii!
Servicii

Sală Conferințe

Sală Conferințe

Versatil, cu servicii business standard, pentru orice tip de eveniment, pe tot parcursul anului!
Sală Conferințe

Cere Ofertă

Cere Ofertă

Business sau social, evenimentul tău este cel mai important pentru noi!
Cere Ofertă

Fie că este un eveniment restrâns sau aveți nevoie de servicii personalizate, Hotel BORDEAUX vine în ajutorul oaspeților noștri cu personal pregătit, atent la detalii, asigurând o calitate de tip business standard.

Sălile de eveniment sau conferințe se bucură de lumină naturală și sunt dotate cu internet WiFi, videoproiector, ecran pentru proiecție, flipchart, acces la o zonă cu bar (pentru pauză de cafea/cocktail sau gustări în timpul evenimentelor) și toaletă proprie.

Ne place să fim profesioniști din toate punctele de vedere și, în acest sens, punem pe primul loc funcționalitatea logistică, ordinea și curățenia. Angajații noștri sunt instruiți de traineri profesioniști, participă la workshop-uri de dezvoltare profesională, astfel încât să putem oferi serviciile corespunzătoare, la standarde maxime.

Ne dorim să avem clienți mulțumiți, așa că ne străduim să depășim așteptările acestora cu fiecare eveniment în parte.