Best standards business & comfort

Blog Hotel Bordeaux

Hotel Bordeaux
Hotel Bordeaux - best standards in business and comfort
26 iul.

Hotel Bordeaux – best standards in business and comfort

Hotel Bordeaux este un hotel de business, în zona de centru financiar Galați. Deține parcare profprie și camere confortabile, asigurând condiții de cazare standard și servicii profesionale pentru evenimente sociale sau de business.

Povestea Hotel BORDEAUX începe în urmă cu peste 8 ani, de la o idee de proiect, multă visare și o continuă asumare a riscului de a face ceva mereu nou. Clasificat la 3 stele standard, hotelul are camere de tip Single, Double și Suite.

Toate tipurile de camere sunt dotate cu aer condiționat, Wifi, frigider/minibar, cablu TV și baie proprie.

Linia de culori aleasă pentru designul hotelului se situează în zone de tonuri calde. Încăperile luminoase și atenția la detalii fac din locație un spațiu prietenos și elegant în același timp.

Personalul hotelului este specializat și asigură în permanență curățenia în camere, implementând și procedurile de siguranță sanitară conform reglementărilor, pentru o ședere cât mai confortabilă și sigură.

Hotelul Bordeaux este destinat, în principal, oamenilor de business, însă poate acomoda cu succes și cupluri sau familii în căutare de relaxare. După o zi plină poți beneficia de room service, de un masaj în cameră (cu programare prealabilă) sau ai la dispoziție și serviciul de spălătorie.

În incita hotelului ești invitat la cel mai renumit restaurant al orașului “Stage – nice dinning” cu vedere panoramică, cu un mic dejun variat, fiind startul perfect în fiecare zi.

Considerat cel mai bun restaurant din Galați, clienții aleg cu încredere experiența culinară – un concept marca Executive Chef, Bogdan Ivanov. Pe timpul verii, te poți răcorii pe terasa nou deschisă, savurând băuturi variate sau servind preperate la alegere din meniul nou lansat.

Iar dacă organizezi un eveniment important pentru compania ta sau conferințe de presă, workshop-uri, lansări de produs, aniversări sau întâlniri de afaceri, tu ne spui cum îți imaginezi evenimentul – noi ne ocupăm de restul detaliilor!

Sala de evenimente, cu lumină naturală, este dotată cu: internet WiFi, video-proiector, ecran pentru proiecție, flipchart, acces la toaletă proprie, zonă bar sau pauză de cafea. Are o dimensiune de 100 mp și capacitate de 80 de persoane în aranjarea de tip teatru sau 100 de persoane la masă.

Hotel Bordeaux întotdeauna vine în ajutorul tău, fie că ești client de business sau cu familie, cu o ofertă de nerefuzat.

Pentru mai multe detalii despre Hotelul Bordeaux și serviciile oferite accesați site-ul.

Lăsați un comentariu